Regulament Concurs Omnipass

REGULAMENT CONCURS FACEBOOK- “Concurs Omnipass”

SECȚIUNEA 1.
ORGANIZATORUL CONCURSULUI
Organizatorul Concursului ”Concurs Omnipass” (denumit în continuare„Concursul”) este SC OPTICA TUTUROR, cu sediul in Cluj-Napoca, str. 21 Decembrie, nr. 150/60, jud. Cluj. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit în continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost facută și informarea inițială.
SECȚIUNEA 2.
LOCUL SI DURATA DESFĂȘURĂRII CONCURSULUI
Concursul se va desfășura în perioada 31.01.2020 – 12.02.2020 pe pagina de Facebook Eyes Optic https://www.facebook.com/EyesOpticCluj/
SECȚIUNEA 3.
DREPTURI ȘI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente în Romania, care fac parte din comunitatea Omnipass, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest Regulament pentru a-și valida participarea.
Nu pot participa angajați ai Organizatorului, precum și rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situația în care o persoană furnizează date sau informații false, eronate sau necorespunzatoare în completarea datelor personale.
Pentru a putea participa la Concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Facebook, completat cu o adresă de email validă și nume / prenume reale. Dacă nu aveți cont de utilizator vă puteți creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.
SECȚIUNEA
4. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.
SECȚIUNEA 5.
MECANISMUL CONCURSULUI
Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Eyes Optic de pe Facebook. Utilizatorul se poate înscrie în concurs în perioada 31.01.2020–12.02.2020, astfel:
1. Intră pe pagina Eyes Optic de pe Facebook
2. Devine fan al paginii de mai sus.
3. Postează la postarea în care concursul este comunicat pe wall-ul paginii Eyes Optic un comentariu prin care să dai tag unei persoane purtătoare de ochelari cu care să împărtășești premiul pus la dispozitie de organizatori.
4. Dă share public postării originale de concurs.
Pentru a câștiga cele 2 vouchere in valoare de 300 de lei fiecare, utilizatorul trebuie să îndeplinească toate condițiile concursului. Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune și înscrierea în concurs.
SECȚIUNEA 6.
PREMIILE CONCURSULUI
Se va acorda un premiu constând în 2 vouchere in valoarea de 300 de lei fiecare pe care le pot folosi la achizitia de ochelari (rame + lentile) de la Eyes Optic, strada Horea, nr. 8, Cluj-Napoca.
Voucherul 1 este valabil pentru participantul înscris în concurs
Voucherul 2 este valabil pentru persoana taguita în cadrul concursului
SECŢIUNEA 7.
DESEMNAREA C ȘTIGĂTORULUI
Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți. Toți participanții la concursul ”Concurs Omnipass” trebuie să îndeplinească condițiile Regulamentului.
SECȚIUNEA 8.
NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI
Câștigătoriilor concursului de pe Facebook li se va aduce la cunoștință rezultatul concursului pe data de 13 februarie 2020, dupa încheierea tragerii la sorți, astfel: li se va afișa numele pe pagina Eyes Optic de pe Facebook într-o postare dedicată.
În cazul în care câștigătorii nu trimit în 72 de ore informațiile solicitate de Organizator prin același mecanism, acesta va extrage alții noi. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorilor din motive care nu țin de el.
SECȚIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR
Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a postării unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.
SECȚIUNEA 10.
INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul Concurs va înceta de drept la data de 12 februarie 2020, ora 23.59 și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră – de natura a face imposibilă derularea.
SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a Eyes Optic. Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament.
SECȚIUNEA 12.
TAXE ȘI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină la sursă și să vireze impozitul datorat pentru Premiile acordate Participantilor câștigători ai Concursului.
SECȚIUNEA 13.
LITIGII
În cazul unor litigii apărute între SC Optica Tuturor SRL și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Daca nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, parțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa