O viață zen cu Eyezen

O viață zen cu Eyezen

Ochii relaxați sunt cei mai fericiți. La fel ca oamenii. Și auzim des, cel puțin în ultima perioadă, de acest termen: ZEN! E important să fii zen, să practici activități care îți aduc zenul, să meditezi tot pentru a fi zen. Dar cum ar fi să îți continui activitățile de zi cu zi și în tot acest timp să ai măcar ochii ZEN?

Știm cu toții că în prezent, ne petrecem foarte mult timp în fața ecranelor digitale, fie că este vorba de telefon, tabletă, laptop, calculator sau televizor. Vrem, nu vrem să recunoaștem, sunt o parte indispensabilă din viața noastră, pentru activitățile de socializare, studiu, birou sau relaxare. Cu toate astea, ecranele digitale necesită un efort vizual din ce în ce mai mare. Ochii devin tot mai mici, ridurile se adâncesc în jurul lor, apare roșeața, usturimea și cu greu reușim să mai focalizăm după câteva ore petrecute în fața unui monitor, fie el cât de mic. Asta dacă avem norocul și scăpăm de durerea de cap sau de ochi, care pot apărea tot din aceeași cauză.

Noi, opticienii, ne dorim ca voi să vă bucurați de viața conectată o care o aveți, fără ca ochii voștri să obosească. Da, există o soluție! Lentilele Eyezen sunt lentile de zi cu zi îmbunătățite, special concepute pentru a vă relaxa ochii și pentru a vă oferi protecție când lucrați sau socializați în fața unui ecran. Ele combină două caracteristici esențiale, ca să vă puteți bucura în continuare de o viață conectată.

RELAXAȚI-VĂ! Eyezen au o structură a lentilei special concepută pentru a vă aduce un plus de ajutor în fața dispozitivelor digitale. Vederea este mai bună decât cu lentile obișnuite și nu mai trebuie să faceți efort vizual atât de mare pentru a vedea clar la mică distanță.

PROTEJAȚI-VĂ! Eyezen dispune de un filtru avansat pentru lumina albastră-violet care este dăunătoare ochilor voștri.

Creșteți-vă așteptările legate de lentilele voastre. Întrebați-ne de lentilele Eyezen.

Să ne vedem cu bine!

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa