My Eyes are ZEN with EyeZen

My Eyes are ZEN with EyeZen

Eu sunt Ada Prundar și de 3 luni sunt purtătoare de lentile de ochelari Eye Zen. Așa ar începe discursul meu dacă aș participa la un curs de purtători anonimi de ochelari. Că știți cum e… și purtatul ăsta de ochelari și găsitul unor lentile care chiar să te ajute sunt un fel de plăcere vinovată, ca un viciu pe care dacă îl descoperi, cu greu mai renunți apoi la el… că nu mai ai de ales.

Povestea mea cu Eye Zen a început cu un control de rutină, vestea că mi s-au modificat dioptriile și că ar fi bine să îmi fac o nouă pereche de ochelari. Cu dioptrii și de aproape și de depărtere, specialistele mele dragi de la Eyes Optic au decis să îmi recomande lentilele Eyezen de la Essilor. Essilor ar fi fost și alegerea mea, pentru că deja avem istorie împreună în ceea ce privește ochelarii, însă despre Eyezen nu știam mare lucru. Am aflat atunci că ele combină într-o singură lentilă ambele dioptrii (atât de aproape cât și de depărtare) și sunt special create pentru persoanele care folosesc foarte mult dispozitive care emană lumină albastră. Și pentru că păreau că mi se potrivesc perfect, am mers pe mâna fetelor, pentru că am încredere deplină în recomandările lor. 

Am făcut comanda de ochelari, au venit și i-am pus la ochi. Atunci m-a izbit o senzație pe care nu am mai avut-o niciodată la o pereche nouă de ochelari (și am avut perechi multe de ochelari, Slavă Domnului). Am simțit, pentru prima dată în viața mea că văd perfect și că nu îi simt pe nas. Am plecat acasă, cu ochelarii pe ochi și mă minunam cât de clar pot să văd printr-o lentilă de plastic. Timp de câteva zile m-am simțit mai înaltă, ”simptom” de care s-au amuzat copios și opticienele mele dragi, pentru că au zis că e prima dată când aud așa ceva. Probabil trecerea dintre lentila de aproape și lentila de depărtare mă făcea să simt că sunt la înălțime. Pe când să mă obișnuiesc cu faptul că sunt mai înaltă (io, fată la 1.57, nu mă simt veci înaltă, nici măcar când mă urc pe tocuri), senzația a trecut și a rămas doar cea de ”văd perfect”. E grozav că, atunci când scriu sau citesc aproape, imaginea este foarte clară, și că atunci când aștept autobuzul în stație reușesc să văd ce număr e de dinainte de intersecție. În plus, îmblânzește albul și potolește chiar și razele de soare. Singurele momente în care nu sunt cea mai fericită e când moțăi cu ochelarii pe ochi la câte un film și mi se lasă capul pe spate și lentila de aproape se chinuie să mă facă să văd la depărtare, dar nu îi iese foarte bine. Dar, hei, asta e viața de tânăr prezbiop!

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa