Lentile cu filtru special pentru calculator

Lentile cu filtru special pentru calculator

Lumina joacă un rol extrem de important în viața noastră de zi cu zi. Ea este esențială pentru vederea noastră (în percepția lumii înconjurătoare: forme, culori, detalii), dar și pentru starea noastră de confort în general (în reglarea ciclurilor de somn/veghe, dispoziție și performanțe cognitive).

Dar lumina poate fi și cauza îmbătrânirii premature a ochilor. Și spunem asta pentru că odată cu expunerea la lumină ne expunem la radiațiile UV. Dar de ce sunt aceste radiații UV dăunătoare?

Radiatiile UV sunt dăunătoare pentru ochi, așa cum sunt și pentru piele, acumulându-se de-a lungul întregii vieți, grăbind îmbătrânirea prematură a ochilor și apariția cataractei. Lumina albastră-violet a fost recent identificată ca fiind și ea dăunătoare pentru celulele retinei, provocând afecțiuni oculare pe termen lung. Ea poate, de asemenea, grăbi apariția degenerescenței maculare legata de vârstă (AMD).

Radiațiile UV și lumina albastră-violet sunt prezente permanent:â

ÎN AER LIBER – indiferent de vreme, avem radiații UV și lumină albastră-violet chiar dacă afară este soare, cerul e acoperit de nori sau chiar și atunci când ploua.

ÎN SPAȚII ÎNCHISE – indiferent de loc, avem lumină albastră-violet în sursele cu led-uri și cu tuburi fluorescente, dar și în cele mai noi dispozitive electronice (calculatoare, tablete, smartphone-uri)

Specialiștii opticieni au venit cu două soluții, care ne protejează ochii:

1. Lentilele cu tratament antireflex CRIZAL PREVENCIA, care filtrează lumina în mod selectiv.

2. Tehnologia EYE PROTECT SYSTEM, o inovație la nivelul materialului, care filtrează lumina albastră prin absorbție selectivă.

În plus, ele:

a) Previn îmbătrânirea prematură a ochilor, filtrând în mod selectiv lumina dăunătoare. Mai exact, reduce expunerea la lumina albastră-violet, sporind în mod semnificativ rata de supraviețuire a celulelor retinale. Purtătorii acestor lentile sunt de 25 de ori mai protejați cu aceste lentile decât fără. Și vă mai spunem că este cea mai bună protecție UV oferită de o lentilă incoloră.

b) Contribuie la menținerea stării generale de confort, lăsând să treacă lumina vizibilă esențială. Ciclurile de somn/veghe, dispoziția și perfomanțele cognitive sunt astfel îmbunătățite.

c) Oferă vedere optimă și transparență de durată, furnizând cea mai completă protecție împotriva dușmanilor vederii clare: reflexii, zgârieturi, murdărie, praf și apă.

Crizal Prevencia + Eye Protect System = cea mai avansată protecție. 

Vă dorim să vedeți clar și bine!

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa