La mare, la soare, lentilele sunt… aducătoare de libertate

La mare, la soare, lentilele sunt… aducătoare de libertate

Ca să scriem articolul acesta am interogat mai mulți purtători de ochelari de la care am încercat să aflăm de ce nu-i cel mai plăcut lucru să fii ochelarist când mergi la mare sau la bazin. Motivele sunt multe, de la cele mai serioase până la cele mai amuzante, și promitem să nu ratăm niciunul. Cu liniuță, mai jos:

  • Pentru că mereu se ung cu ulei sau loțiune de plajă
  • Pentru că apa de mare e sărată și mereu rămân pătați
  • Pentru că îi calc când mă întorc din apă și nu i-am văzut pe prosop sau cearșaf
  • Pentru că mă bronzez cu urme
  • Pentru că nu pot să port ochelari de soare

Acum mai în glumă mai în serios, subiectul este important, mai ales pentru persoanele care depind de ochelari sau lentile de contact pentru a vedea clar. De ce e mai ușor și prietenos să porți lentile de contact când mergi la bazin sau la mare? Ei bine, lentilele de contact îți oferă o libertate de care nu te poți bucura cu ochelarii de vedere. Pentru persoanele care au dioptrii mari, lipsa ochelarilor îi poate expune la accidente sau incidente. Tocmai de aceea, claritatea văzului poate fi îmbunătățită cu ajutorul lentilelor de contact. La bazin, specialiștii ne recomandă însă să folosim ochelari de înot dacă dorim să intrăm cu capul sub apă, pentru a evita iritațiile produse de soluțiile de dezinfectat.

Tot la capitolul avantaje, lentilele de contact oferă o claritate cum ochelarii de vedere nu o vor putea oferi vreodată. Fiind aplicate direct pe ochi vederea este mult îmbunătățită și detaliile sunt mult mai clare. De asemenea, vederea periferică este simțitor mai bună, pentru că nu există ramele care să obstrucționeze perimetrul vizual. Și nicio pereche de ochelari de vedere nu îți va arăta strălucirea din ochi așa cum o poate face o pereche de lentile de contact. Plus că nu te mai bronzezi cu urme de rame sau poți să porți liniștit o pereche de ochelari de soare peste, fără să fii nevoit să fie din cele cu dioptrii.

Variante există… mare, plajă sau piscină să fie!

 

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa