GHID PRACTIC – Cum să îți faci o pereche de ochelari când nu ai nevoie de ea

GHID PRACTIC – Cum să îți faci o pereche de ochelari când nu ai nevoie de ea

Totul a început ca o vizită normală la prietenele mele de la Eyes Optic. Da, când ajungi la a treia pereche de ochelari și ai încercat și lentilele de contact, deși ai jurat că nu-ți bagi așa ceva veci în ochi, deja îți sunt prietene. Și știi doar cum se întâlnesc prietenele și povestesc, își fac unghiile și se uită împreună la filme. Ei bine, noi obișnuim să bem cafea, să râdem și să probăm rame de ochelari. Adică eu să probez. Adevărul e că e chiar mișto când mișună în jurul tău două gagici și îți aduc tot felul de rame care li se pare lor că ți s-ar potrivi sau ți-ar plăcea. Mai ceva ca atunci când îți probezi rochia de mireasă. Și cum probezi așa una, două, trei… zeci de rame de ochelari, șansele să-ți placă una grav de tot sunt destul de mari. Dar eu sunt extrem de exigentă în ceea ce privește ramele pe care le-aș putea accepta pentru termen lung pe nasul meu, așa că în general chiar este o activitate de distracție. Până în ziua asta de care vă povestesc, când pur și simplu m-am îndrăgostit de o ramă. Am probat multe altele după ea, însă o dată la două-trei rame, iar o puneam pe ochi. Am plecat acasă, cuminte, convinsă fiind că nu o iau. Am ajuns acasă, m-am gândit la ramă. Am adormit cu gândul la ea, am visat-o și m-am trezit cu gândul la ea. Am zis că sunt prea prinsă în euforia momentului și nu o iau încă. Poate peste două zile nu o să-mi mai placă. Ghici ce? Peste două zile tot la ea mă gândeam, așa că am pus mâna pe telefon, le-am sunat pe fete și le-am întrebat dacă cumva nu au dat-o? Rama era deja pusă deoparte că ele mi-au citit sclipirea din ochi și au știut că nu mă lasă sufletul până nu îmi fac o pereche nouă de ochelari.

Și uite așa, am ajuns să îmi cumpăr a treia pereche de ochelari de la Eyes Optic. Primele două au fost ochelari de soare, unii cu dioptrii și alții fără, pentru momentele când port lentilele de contact. Pentru că da, am ajuns să port din când în când și lentile de contact. Sunt alt om de când am dat de Eyes Optic! Un om care vede mai bine și care are ochelari mai frumoși!

Dacă ești ochelarist și crezi că meriți un cadou acum înainte de sărbători, eu zic să faci o vizită pe strada Horea, nr. 8. Sigur găsești ceva frumos pentru fața ta!

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa