Despre oameni și ochelari de soare… cu dioptrii

Despre oameni și ochelari de soare… cu dioptrii

Eu sunt Ada și vreau să vă spun o poveste… Știi senzația aia când te trezești dimineața, îți bate o rază caldă de soare pe față, te mângâie ușor și te trage parcă de sub plapumă până afară în stradă? Acolo unde îți dai seama că e iarnă, sunt minus 10 grade, o zăpadă albă și sclipicioasă și un soare de simți că de fapt te lovește cineva cu un ciocan în ochi. În ambii ochi. Și îi închizi sperând că pleacă, dar încă simți că te doare și prin pleoape. Și începi să cotrobăi disperată prin ghiozdan să-ți găsești ochelarii de soare. Da, ochelarii de soare pe care tocmai i-ai făcut la Eyes Optic. Și îi pui la ochi și simți că poți, în sfârșit, să lași pleoapele să alunece în sus, ochii nu se mai strâng până faci riduri, iar strâmbătura îți dispare de pe față. Și care e primul gând? ”Cum am rezistat atâția ani fără ochelari de soare?” … Păi nu prea ai avut de ales, fată dragă, pentru că porți ochelari de vedere de când te știi și scoaterea lor pentru punerea unei perechi de soare te lasă aproape oarbă. Da, pe lângă faptul că vezi în ceață, pentru că ochii tăi nu mai primesc ajutorul de care au nevoie pentru a vedea clar, îți mai aplici și un filtru colorat, care îți întunecă și mai tare privirea. Și gândurile. Scuturi din cap o dată, de două ori, în speranța că vei vedea normal. Dar nu îți iese. Așa că îi dai jos și pui din nou ochelarii de vedere. Te strâmbi, te încrunți, dar înghiți în sec, că nu prea ai de ales.

Și așa am dus-o ani buni… până am intrat la Eyes Optic, pe Horea 8. Nu doar că am găsit niște gagici foarte, foarte simpatice, care mi-au picat cu tronc din prima, dar m-au și ajutat să îmi aleg ramele și lentilele în așa fel încât la final să am cei mai șmecheri ochelari de soare cu dioptrii pe care mi i-aș fi putut dori vreodată. Mi-au explicat cât de importantă este polarizarea lentilelor colorate, care sunt cele mai rezistente și ce rame s-ar potrivi la ele. Am aplicat și o oglindă, pentru că ochelarii i-am făcut în special pentru anotimpul rece și îmi doream ca lumina să se reflecte înapoi cât mai puternic. Am ales îndrăzneț, ele au ridicat din umeri, dar siguranța din glas când le-am spus că asta este combinația pe care o vreau, le-a determinat să îmi cânte în strună. După ce au fost gata montați au căzut de acord amândouă că sunt cei mai frumoși ochelari de soare pe care i-au făcut vreodată. Și da, îi port cu mândrie și relaxare atât iarna, cât și vara, atâta timp cât soarele e sus pe cer și strălucește.

Să vedem bine, indiferent de anotimp!

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa