Boli ale ochilor

Boli ale ochilor

Glaucomul este un grup de afecțiuni ale ochiului care reduc treptat vederea fără indicii sau semnale prealabile, uneori chiar fără simptome. Pierderea vederii este cauzata de degradarea nervului optic. Pacienții cu risc de glaucom:

– au peste 45 ani;
– au rude de sânge cu glaucom;
– suferă de diabet zaharat, hipertensiune arterială, miopie severă, dureri de cap de tip migrenos.

Cataracta este o afecțiune degenerativă a cristalinului care apare la persoanele vârstnice și duce la scăderea acuității vizuale până la pierderea vederii. Cataracta se dezvoltă diferit de la un pacient la altul, viteza putând să difere și de la un ochi la altul pentru același pacient. Cele mai multe cataracte la persoanele în vârstă se dezvoltă progresiv într-o perioadă de câțiva ani. Alte cataracte, în special la oamenii mai tineri și persoanele cu diabet, pot să progreseze rapid pe o perioadă scurtă de timp. Este imposibilă predicția asupra vitezei de dezvoltare a cataractei la o persoană anume.

Degenerescența maculară este o afecțiune ce se întâlnește relativ frecvent la pacienții în vârstă și constă în deteriorarea regiunii centrale a retinei (macula), determinând scăderea acuității vizuale. Semnele clinice care preced scăderea vederii sunt deformarea obiectelor din câmpul vizual, ușor de evidențiat în cazul liniilor fine drepte.

Retinopatia diabetică este o afecțiune ce poate fi dezvoltată de către bolnavii de diabet, boală care afectează sistemul circulator al retinei. Faza incipientă a bolii este cunoscută ca retinopatie diabetică neproliferativă. În această faza a bolii, arterele care irigă retina devin fragile și se sparg formând mici hemoragii. Al 2-lea stadiu este retinopatia proliferativă.

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa