5 avantaje și 5 dezavantaje ale purtătorului de ochelari, de Diana Mitrea

5 avantaje și 5 dezavantaje ale purtătorului de ochelari, de Diana Mitrea

După aproape două decenii de purtat ochelari, îmi permit să vă prezint câteva avantaje și câteva dezavantaje de a purta ochelari, văzute, bineînțeles din perspectiva mea (aia din spatele lentilelor, că cea din fața lentilelor e cam în ceață)

Eu sunt farmacistă, așa că vă dați seama că le scriu ca pe o rețetă, scurt și la obiect:

AVANTAJE:

  1. Vezi mult mai bine, lucrurile se clarifică cu adevărat
  2. Te protejează împotriva luminii albastre și a radițiilor UV (evident, dacă îți pui pe lentile niște filtre bune)
  3. Primești o notă carismatică (cu toții știm că ochelariștii și, în special, ochelaristele sunt văzuți mai simpatici)
  4. Ochelarii se pot transforma în accesorii cu adevărat deosebite
  5. Poate deveni un soi de dependență și să îți dorești din ce în ce mai multe rame (hmmmm… sau asta ar trebui trecut la dezavantaje?!?)

DEZAVANTAJE:

  1. De cele mai multe ori, trebuie să-i porți cam tot timpul (că practic devin o parte importantă din tine)
  2. Sunt dificil de purtat când participi activ la diferite sporturi (dar poți căuta alternativă – lentile de contact)
  3. Poți primi diferite porecle (ceea ce nu e întotdeauna un dezavantaj dacă poreclele sunt simpatice)
  4. Costul ochelarilor poate deveni o problemă (… mai ales atunci când ești dependent de ei și îți dorești din ce în ce mai multe perechi – vezi punctul 5 de la AVANTAJE)
  5. Apare dorința de schimbare și implicit de… alți ochelari.

Fetele de la Eyes Optic sunt cele mai tari, atât de tari încât merită o cutie de Raffaello de fiecare dată. Sunt fete care te fac să te simți bine, servicii de calitate și prețuri fără concurență. Te asteaptă mereu cu zâmbetul pe buze și cu o cafea bună bonus :) Recomand cu încredere Eyes Optic, din toate punctele de vedere.

Augustin

Nu știu dacă la Eyes Optic îți găsești perechea sau perechea te găsește pe tine, dar cu siguranță e locul unde ochii sunt vedetele. La fiecare vizită sunt sfătuită atât din punct de vedere medical, cât și estetic, astfel că ies mereu de acolo cu o viziune mai clară asupra lumii. Sunt primită cu căldură și tratată cu profesionalism.

Mihaela Samsodan

De când mă știu, am avut o reală problemă când a trebuit să îmi fac ochelari. La Eyes Optic am găsit o echipă prietenoasă și foarte pregătită profesional, care dintr-o mare gamă de lentile și rame, a reușit să mă ghideze către un produs perfect pentru mine. Recomand cu mare drag.

S

Sunt extrem de mulțumită de experiența pe care am avut-o la Eyes Optic. Personalul a dat dovadă de profesionalism și amabilitate, oferindu-mi ajutor și explicându-mi fiecare detaliu al procesului pe parcursul tuturor vizitelor. Gamă variată de produse și servicii de înaltă calitate coroborate cu ambianță foarte plăcută și prietenoasă, m-au făcut să îmi doresc să revin după fiecare vizită. În plus, pentru orice întrebări poți reveni oricând, iar personalul este dornic să te ajute. Per ansamblu, cred că este una dintre cele mai bune optici din Cluj-Napoca și o recomand cu tărie.

Alexandra Anca

Eyes Optic oferă o experiență extrem de plăcută în ceea ce privește consultațiile și alegerea ochelarilor - atât tipul de lentile cât și tipul de ramă. Apreciez în mod special atenția unică pe care am primit-o când am învățat să port lentile de contact și suportul continuu în ceea ce privește lentilele de ultimă generație, care oferă cât mai mult oxigen și care mă ajută la menținerea sănătății ochilor, ca purtător zilnic de lentile. Recomand cu încredere Eyes Optic, datorită profesionalismului, al interesului în a da fiecărui client sfaturi personalizate și bine informate despre cele mai noi și de calitate produse de optică de pe piață.

Ana Barbu

Pe lângă calitatea produselor, am rămas impresioanată de atenția și de asistența acordată de către Eyes Optic. Pot să spun că este o clinică unde achiziționarea ochelarilor este o experianță plăcută și distractivă. Recomand cu încredere Eyes Optic datorită profesionalismului de care au dat dovadă și a produselor de calitate la prețuri mai mult decât competitive.

Cristina Iulia
În fiecare an apelez cu drag la serviciile oferite de Eyes Optic și pot să zic bucuroasă că am avut parte de cele mai frumoase experiențe, atât în ceea ce privește luarea deciziilor în alegerea tipului de ochelari care mi se potrivesc, cât și în consiliere legat de tot ceea ce ai de făcut dacă dorești să porți și lentile de contact.
Dacă ar fi să caracterizez Eyes Optic în trei cuvinte, aș spune: Profesionalism, Performanță și Promptitudine.
Mă semnez, Un Pacient Răsfățat
Diana Popa